Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteistyössä

Turkulainen humanistispeksi tekee yhteistyötä eri järjestöjen ja yritysten kanssa. Yksityishenkilöt voivat osoittaa tukensa liittymällä speksin kannatusjäseniksi.

Voit tarjota järjestöäsi tai yritystäsi speksin yhteistyökumppaniksi esimerkiksi tarjoamalla tuotealennuksia tai ostamalla mainostilaa käsiohjelmastamme. Voimme myös räätälöidä juuri sinulle sopivan yhteistyökumppanuussopimuksen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!


Kannatusjäsenyys

Nyt voit tukea Turkulaisen humanistispeksi ry:n toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys maksaa 50 euroa, ja se sisältää monia mahtavia etuja:

  • Yksi speksilippu (à 18/13 €) liittymisvuotenasi haluamaasi näytökseen, istumapaikka eturivistä
  • Jatkossa aina opiskelijahintaiset speksilippuhinnat
  • Kutsuvieraskutsu yhdistyksen vuosijuhliin
  • Haalarimerkki (yhdistyksen haahkamerkki)
  • + muut normaalijäsenen etuudet, kuten äänioikeus yhdistyksen jäsenkokouksissa

Kannatusjäsenyydestä kerätyt varat käytetään muun muassa produktion tilavuokriin ja ohjaajien palkkioihin. Kaikki tuki on erityisen tärkeää speksin toiminnalle.

Kiinnostuitko? Näin liityt kannatusjäseneksi:

Jäseneksi pääset laittamalla sähköpostia osoitteeseen humspeksi-hallitus@utu.fi. Mainitse viestissä oma nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja asuinkuntasi sekä sähköpostiosoitteesi. Kerro myös, oletko TYY:n jäsen. Ilmaise viestissä, että haluat kannatusjäsenyyden (50 €). Kannatusjäsenyyden sijaan voit myös liittyä yhdistyksen normaalijäseneksi joko lukuvuodeksi (5 €) tai viideksi vuodeksi (20 €).

Turkulainen humanistispeksi ry kiittää tuestasi!