Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhdistys

Turkulainen humanistispeksi ry perustettiin 12.5.2016 Humanitas ry:n aloitteesta, ja se toimii Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY:n alayhdistyksenä. Yhdistys järjestää Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden speksin ja toimii jäsentensä yhdyslinkkinä.

Yhdistyksen tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuuksia humanistisen tiedekunnan opiskelijoille ja edistää turkulaista teatteritoimintaa. Teatteritaiteen tukemisen lisäksi yhdistyksen pyrkii lisäämään humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä. Yhdistyksen yleishyödyllisiä tavoitteita ovat ympäristö- ja yhdenvertaisuusasioiden edistäminen.

Ensimmäinen turkulaisen humanistispeksin produktio sai ensi-iltansa 1.3.2017 Manillan Aurinkobaletissa. Vuonna 2018 Turkulainen humanistispeksi valtaa Manillan 27.2.-4.3.2018.

Yhdistyksen hallitukseen kaudella 2017–2018 kuuluvat

• Katarina Karjalainen, pj
  • Sara Koiranen, vpj
  • Matti Tapani, sihteeri
  • Maria Korvela, talous
  • Katarina Tasala
  • Elina Niskanen
  • Sheri Toivomäki
  • Emilia Kemppainen
  • Topias Kavasto
  • Vilho Talvela

Pöytäkirjat

Kausi 2016–2017: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Jäseneksi

Tue speksitoimintaa ja liity Turkulainen humanistispeksi ry:n jäseneksi!

Jäseneksi liittymään pääset laittamalla sähköpostia osoitteeseen humspeksi-hallitus@utu.fi. Laita viestiin oma nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja asuinkuntasi sekä sähköpostiosoitteesi. Mainitse myös, oletko TYY:n jäsen ja haluatko lukuvuoden (5 €) vai viiden vuoden (20 €) jäsenyyden. Voit myös liittyä kannatusjäseneksi (50 €). Jäseneksi liittyneille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse.