Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turkulainen humanistispeksi esittää 2021:

Aurantis: Tapaa minut Posankan varjossa

Sukelletaan Aurantiksen uponneeseen kaupunkiin, kauas tulevaisuuteen. Luvassa on kuohuvia tunteita, pulppuavaa musiikkia ja kuplivia persoonia. Mikä joenpohjan kansaa painaa? Onko vesihissi haitaksi? Ja kenellä on näppinsä pelissä? Kun salaisuudet huuhdotaan esiin ja vanhat kalavelat punnitaan uudestaan, joutuu usko vaaleanpunaiseen vapahtajaan koetukselle. Kuka vapautuu pyörteestä ja kenet virta vie mennessään?

 

Eletään vuotta 505 jT (jälkeen Tuhotulvan). Aurantiksen kaupungissa uidaan sameissa vesissä. Vanha tanssiravintola Vellamo on ollut vuosiapurku-uhan alla ja tonttia havittelevat Aquacolan ja Höbsburgerin kilpailevat perheyritykset, sekä McNäkkinen OY AB -konserni. Myös kaupungin nuorisolla ja Posankan saparokunnan munkeilla on omat syynsä olla huolissaan baarin kohtalosta.

Luvassa on jännittävä vedenalainen seikkailu, jonka leväperäisiin pyörteisiin tempautuu yhtä jos toista: eläköityneitä rokkitähtiä, svengaavia merimakkaroita, panttivankeja, muistitikkuja, hanoja, helmiä ja snorkkeleita.

Mihin tämä joki johtaa? Kenen salkusta löytyvät suurimmat setelit ja keillä on samat bändit tykkäyslistalla? Onko liika innovaatiokonsultaatio haitaksi ja mikä tärkeintä... mitä Posankka kätkee varjoonsa?

 

Näihin ja moniin muihin kuohuihin sukelletaan toukokuussa 2021.

Esiinnymme Turun ylioppilasteatterilla!


Turkulaisen humanistispeksin kanssa yhteistyössä

produktion 2020-2021 aikana: