Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Videotiimin taidonnäyte - traileri saapuu!

Lisätty 21.01.2018


Esitykset lähestyvät hurjaa vauhtia ja konkreettisia asioita alkaa tapahtua!

Viime viikon tiistaina kuvattiin traileri. Puvustajat ja maskeeraajat pääsivät ensimmäistä kertaa pistämään trailerilla nähtävät hahmot kuosiin, ja tulos oli upea! Mukana oli myös joukko innokkaita taustahäärääjiä, joista halukkaat pääsivät vilahtamaan kameran edessä. Trailerista suurimman kunnian ansaitsee kuitenkin speksin huikea videotiimi!

Videotiimin Karoliina haki videotiimiin, koska viimevuotisena speksaajana hän huomasi, että taustatiimeissäkin on hyvä meno. ”Speksin tekeminen on koukuttavaa”, kertoo Karoliina. Karoliinalla on aiempaa kokemusta muun muassa lyhytelokuvien tekemisestä, joten työskentely kameran takana on tuttua.

 

 

Kuvaukset sujuivat todella lupsakkaasti. Hyvä henki säilyi läpi illan, vaikka kuvauksiin luonnollisesti liittyy aina odottelua ja kärsivällisyyttä vaaditaan. ”Kaikki tiimit oli hommassa hyvin mukana! Parasta oli, että hyviä ideoita sateli joka suunnalta ja näyttelijät olivat ihan luonnonlahjakkuuksia kameran edessä”, hehkuttaa Karoliina.

Pahin työurakka alkaa kuitenkin vasta kuvauksien jälkeen tietokoneen äärellä. Leikkaamisen suhteen videotiimillä oli tiukka aikataulu. ”Editointia varten opettelin käyttämään uutta ohjelmaa, mikä on alkuun aina hidasta. Lopulta saatiin kuitenkin flow päälle ja raivoisan 12h editointiputken jälkeen kuvamateriaali lähetettiin eteenpäin ääniedittiin,” Karoliina kertoo. Lopullinen tuote valmistuu par aikaa ja valmis traileri julkaistaan ensi keskiviikkona.

 

 

Keskiviikkona 24.1. onkin Turkulaisen humanistispeksin kannalta toimintarikas päivä tulossa. Trailerin julkaisun lisäksi biletetään! Homma aloitellaan Kypäräsitseillä, joiden avulla virittäydytään illan tunnelmaan ja itse siihen pääjuttuun. Samana iltana nimittäin järjestetään speksimme promobileet eli Kuukausi ensi-iltaan -bileet Night Club Marilynissä (ovet klo 22). Bileissä nautitaan näyttelijöiden improesityksistä sekä tanssijoiden tanssinumeroista, jonka lisäksi huikea speksibändimme päästävät ilmoille niin täräyttävän bilesetin, että kypärät saattavat tosiaan olla tarpeen! Bileiden yhteydessä aloitamme myös esitystemme lipunmyynnin, tule siis paikan päälle varmistamaan, ettet jää ilman!

 

Linkki Kuukausi ensi iltaan -bileiden eventtiin, go check it out: https://www.facebook.com/events/843724779134266/

 

Teksti: Kaisu Kälviäinen

Kuvat: Katarina Karjalainen & Karoliina Lehtinen