Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tanssin taikaa speksissä!

Lisätty 20.02.2019

Speksin tanssijana on parasta, kun pääsee kokeilemaan oman mielikuvituksen rajoja kehon liikkeiden kautta. Me opetellaan välittämään kaikenlaisia tunteita ja suurimman osan ajasta ei edes kuulu tanssia ns. nätisti, vaan pitää keksiä uusia tapoja liikkua ja oppia kuuntelemaan omaa kroppaa ja päätä.

Treenit aloitetaan aina lämmittelyllä, joka voi vaihdella lihaskuntoliikkeistä improvisaatioleikkeihin tai vaikka mielikuvaharjoituksiin. Sen jälkeen aletaan työstää koreografioita, kerrataan vanhaa ja brainstormaillaan yhdessä uutta. Uudet koreografiat videoidaan aina treenien lopuksi ja lähetetään yhteiseen Whatsapp-ryhmään, jotta niitä voi halutessaan harjoitella kotonakin. Näin ei tarvitse myöskään stressata vaikka ei olisikaan oppinut kaikkea heti treeneissä. Kaikilla meillä on eri tanssitaustat mutta yhdistävä halu oppia toisiltamme ja nauttia liikkumisesta. Treeneille ominaista on myös päästä nauramaan ja hikoilemaan ihan pirusti!

Tanssitiimimme treenaa näin vuoden alussa niin promobileitä kuin itse speksiäkin varten. Odotamme molempia innolla ja nautimme jokaisesta tilaisuudesta päästä harjoittelemaan esiintymistä, koska fiilis on siinä ihan eri kuin treenatessa. Maaliskuussa Kaupunginteatterilla räjähtää!