Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Syksy + Turkulainen humanistispeksi = inspiraatio

Lisätty 21.10.2017

Puut ovat jo värjänneet lehtensä, osa niistä on ravissut maahan. Ilma on jo selkeästi viileämpi ja villasukkia voi pitää jaloissa ilman selityksiä. Turkulainen humanistispeksi hengittää syksyn raikasta ilmaa ja antaa sen osaltaan inspiroida. Eikö syksyllä olekin tapana tehdä erityisen hyvää luovuudelle?

Näyttelijähaussa tekemiseen päästiin rentouden kautta. Kuva: Roosa KoskinenNäyttelijähaussa tekemiseen päästiin rentouden kautta. Kuva: Roosa Koskinen

Järjestimme vielä yhden ylimääräisen esiintyjähaun, jossa näyttelijäksi haluavat pääsivät näyttämään kyntensä. Kutsuumme vastattiin ja lahjakkuuksia asteli paikalle. Kiitos kaikille rohkeille tulijoille ja muillekin esiintymishakuihin osallistuneille. Jokin aika sitten järjestettiin myös tanssijahaku, josta löytyi upeat tanssijat. Mitä mahtavaa tällä porukalla saadaankaan aikaan!

Tanssijahakuun osallistuneet keskittyivät ohjeisiin. Kuva: Lilli HalmelaTanssijahakuun osallistuneet keskittyivät ohjeisiin. Kuva: Lilli Halmela

Aurinkobaletissakin, jossa esitykset tulevat olemaan, on käyty fiilistelemässä. Se on hieno paikka aivan jokirannan tuntumassa. Viime vuosi jätti sinne lämpöisiä muistoja, jotka lämpenevät uudelleen, mitä enemmän kohti tulevia esityksiä mennään. Mutta sitä ennen on edessä paljon puurtamista, koska näin iso projekti vaatii monenlaista valmistautumista. Pidämme teidät matkassa mukana!

Mahdollisimman vähäsateista syksyä kaikille!

 

Tekst: Nora Palonen

Kuvat: Roosa Koskinen ja Lilli Halmela