Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Speksitreenit näyttelijöiden näkökulmasta

Lisätty 05.02.2019

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu näyttelijöiden treeneissä? Päästimme heidät itse kertomaan, miten speksi syntyy!

Tyypilliset näyttelijöiden speksitreenit

1. Fiilisrinki
2. Katsekontaktikierros
    (Tässä kohtaa normaalisti ovat myöhästyneiden rangaistukset, mutta tällä kertaa säästyimme rangaistuksilta)
3. Ninjapeli
4. ”Kävelkää tilassa”
5. Hahmojen larppausta 
6. Tauko
7. Sana-assoSOSsiaatioita
8. Hömppäilyä
9. Stop-improa
10. Fiilisrinki
 
 
Tänään treeneissä karistimme viimeisetkin häpeän hiekat harteiltamme ja päästimme hahmot elämään omaa elämäänsä. Ensi-iltamme lähestyessä myös treenien intensiivisyys on kasvanut liki käsittämättömälle ja mielikuvituksen ylittävälle tasolle. Tämä johtui sekä meistä että treenien harjoitteista. Aika ja avaruus sekoittuvat tässä infernaalisessa syöksykierteessä kohti Turun kaupunginteatteria. Tarinoinnin ja temmellyksen tuolla puolen siintää sangen kohtalokas spekstaakkeli.
 
Näyttelijöiden treenaamista on vaikea selittää, mutta yritämme parhaamme mukaan havainnollistaa sitä. Tässä otteita treenien jälkeisistä fiiliksistämme: 
(*Tällä tavalla kirjoitetut ovat näyttelijöiden huomioita, joita he tekivät tekstin kirjoittamisen lomassa)

Speksinäyttelijät ovat erittäin tunnettuja siitä, että he möhlivät joskus iloisesti, mutta ylpeydellä ja itsevarmuudella. (*saisiko olla pähkinöitä) Toisinaan he keplottelevat ohjaajan aivosoluja hulluuden yli ja ali. (*Anteeksi saisinko kuulla edellisen lauseen) Kuitenkin he muistavat aina replansa (*XD) piittaamatta pähkinöistä. Joskus yllättää ohjaaja näyttelijät mukavalla harjoitteella nimeltä Hömppäherra (/Hupityyppi). Tämä tulivuori pärskähtää ajoittain reippaasti naamalle. Siitä (mulla ei oo mitään hajua mitä tässä on tapahtunut) huolimatta harjoituksissa on aina hilpeä kaksintaistelu kalj(*mihin tää nyt meni)asta ja rakkaudesta sekä tietenkin ihan vaan (*nyt tulee paineet) lörvinnästä.Siksi kuolema vaanii treeniviikonloppuna, mutta onneksi meillä on täysi hepakka päällä. 
 
 
Teksti: Oona Seppänen, Kuvat: Alina Kilpinen