Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Humanistispeksi TYYn avajaiskarnevaaleissa

Lisätty 12.09.2017

Elokuun loppu toi mukanaan Turun yliopiston kampukselle uudet opiskelijat. TYY ja Turun yliopisto järjestivät 5.9 avajaiskarnevaalit, joissa yhteinen akateeminen vuosi aloitettiin virkeissä tunnelmissa. Ohjelmassa oli puheita, musiikkia ja ständejä, joissa eri järjestöt esittelivät toimintaansa. Humanistispeksi oli menossa mukana!

Väkeä riitti. Sään harmaus ei estänyt kävijöitä ottamasta selvää, mitä eri järjestöt puuhaavat, ja humanistispeksikin sai urakalla esitellä toimintaansa. Syyskuun lopulla starttaavat näyttelijä-, tanssi- ja bändihaut. Lisäksi etsimme joukkoomme tekniikka-, catering-, virkistys- ja haahkatiimiä sekä videotuottajaa. Lisätietoa löytyy myös Turkulaisen humanistispeksin Facebook-sivuilta. Kuka tahansa, jolla on intohimoa olla mukana, voi hakea. Etsimme joukkoomme värikästä porukkaa!

Järjestämme myyjäiset Sirkkalan aulassa ti 12.9 klo 10.00–17.00. Tarjolla on makeiden ja suolaisten herkkujen lisäksi mahdollisuus ostaa humanistispeksin haalarimerkkejä. Myyjäisten jälkeen klo 17 alkaa sopivasti speksin infotilaisuus Sirkkalan Janus-salissa, jonne ovat kaikki tervetulleita. Siellä speksin tuotantotiimi, hallitus sekä viime vuoden speksaajat kertovat, mitä on luvassa ja vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Sen lisäksi, että syksy tuo mukanaan sateisen raikkaat ulkoilusäät ja villapaidat, se herättää turkulaisen humanistispeksin uudestaan henkiin. Haluatko olla osa sitä? Saavu infoon ja ole kuulolla tulevista hauista!

Teksti: Nora Palonen
Kuva: Lilli Halmela