Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ensi-ilta on täällä!

Lisätty 27.02.2018

Turkulaisen humanistispeksin 2018 näyttelijät.Turkulaisen humanistispeksin 2018 näyttelijät.

Haippitaimi! Eilen oli speksimme kenraalinäytös, jossa esiintyjät viimeistään pääsivät todellisen esiintymisen tuntuun kavereiden ja proggislaisten saavuttua paikalle harjoitusyleisöksi. Tänään  taasen on todellista aihetta juhlaan ja muutamaan lasilliseen kuplivaa. Luvassa on nimittäin vuoden 2018 Turkulaisen humanistispeksin N-Berg – Kadonnut yhteys kauan odotettu ensi-ilta! 

Harjoitukset ovat sujuneet loistavasti, näytelmän kulku on selvästi rutinoitunut näyttelijöiden mieliin ja omstartteihin reagoidaan mahtavalla energialla. Ongelmiakin toki oli ratkaistavana. Muun muassa yksi näyttelijöistä joutui taudista johtuvan äänen menetyksen takia esiintymään miimisesti apulaisohjaaja Olavin lukiessa hänen vuorosanansa, eikä teknisiltä ongelmiltakaan vältytty.

Tärkeintä ensi-illassa on tietysti sen juhlinta, ja juhlien takana on parhaista parhain virkistystiimi. Virkistysvastaava Emilia lähti mukaan virkistysvastaavaksi koska "sellaista tarvittiin, ja koska on mukavaa järjestää juhlia ja tapahtumia speksaajille."

Virkistysvastaavat ovat järjestäneet speksikauden aikana muun muassa karaokekastajaiset, Turku-sitsit, pikkujoulut sekä leffa- ja lautapeli-iltoja. Kaikkein tärkeimpänä on tietysti ensi-iltajuhlien ja hautajaisjuhlien järjestäminen.

 

 

 

 Virkistysvastaavan tehtäviin kuuluuvat paikkojen varaaminen, yhteydenpito esim. baarien kanssa, ruoanlaitto (catering-tiimin kanssa) ja ohjelman keksiminen. Toistaiseksi ei ole ollut liikaa hommaa, mutta luultavasti enska- ja hautajaisbileissä on aika paljon tekemistä. Parasta on nähdä että speksiläisillä on hauskaa, on hyvä päästä rentoutumaan ja tutustumaan paremmin toisiinsa rankkojen treenien välissä! Tapahtumissa pystytään paremmin tutustumaan kaikkien speksaajien kesken, mikä on kaikkein parasta.

Tämän illan juhlia järjestetään yhteistyössä Storagen kanssa. 

 

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi speksikatsomoon, tervetuloa kokemaan N-BERG!