Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Odotukset korkealla kohti kolmatta Turkulaista humanistispeksiä

Lisätty 03.10.2018

Lue kokonaan »

Ensi-ilta on täällä!

Lisätty 27.02.2018

Turkulaisen humanistispeksin 2018 näyttelijät.Turkulaisen humanistispeksin 2018 näyttelijät.

Lue kokonaan »

Speksi rakentuu Aurinkobaletille

Lisätty 23.02.2018

Keskiviikkona Turkulainen humanistispeksi muutti kimpsuineen ja kampsuineen esiintymispaikalle Aurinkobaletin tiloihin. Tulevien päivien aikana viimeisimmätkin ongelmat ratkotaan ja yksityiskohdat hiotaan kuntoon, kun esityksemme rakentuu lopulliseen muotoonsa. Yksi iso asia, jota vasta esiintymispaikalle muuttaessa päästään työstämään, on tekniikkapuoli.

Lue kokonaan »

Speksin hallitusta hieman väsyttää...

Lisätty 18.02.2018

Turkulaisen humanistispeksin hallitus 2017-2018Turkulaisen humanistispeksin hallitus 2017-2018

Lue kokonaan »

Roudausta ja ruuanlaittoa

Lisätty 15.02.2018

Viime viikonloppuna oli tämän speksiproduktion viimeinen harkkaviikonloppu. Viikonlopun aikana speksi pääsi ensikertaa harjoittelemaan itse esityspaikalla Aurinkobaletin tiloissa. Ensikertaa vedettiin myös esityksen läpimeno omstart-huutojen kera, hui! Treeniviikonloput eivät kuitenkaan toteutuisi ilman speksin alati avuliasta haahkatiimiä tai catering-tiimiä.

Lue kokonaan »

Tuotantopalaverit ovat tuotannon sykkivä sydän

Lisätty 13.02.2018

Lue kokonaan »

Häärääjät kulissien takana

Lisätty 08.02.2018

Speksimme ei olisi mitään ilman TAUTIlaisia eli taustatiimiläisiä. Lavastajat, puvustajat ja maskeeraajat luovat speksimiljööstämme silmää hivelevän ja tekevät tarinastamme uskottavan. Heidän ansiostaan mielikuvituksettominkin katsoja tempaistaan mukaan toisenlaiseen todellisuuteen, tulevaisuuden Turkuun eli Durguun. 

Lue kokonaan »

Speksintäyteinen hulinaviikko

Lisätty 30.01.2018

Viime viikko oli Turkulaiselle humanistispeksillä toiminnantäyteinen!

Speksi juhli promobileitään eli Kuukausi ensi-iltaan -bileitä viime viikon keskiviikkona Marilynissä. Bileissä aloitimme lipunmyyntimme, ja kauppa kävikin kuumana. Bileissä myös kaikki lavaesiintyjät pääsivät kokeilemaan yleisön edessä esiintymistä ensi kertaa. 

Lue kokonaan »

Videotiimin taidonnäyte - traileri saapuu!

Lisätty 21.01.2018


Esitykset lähestyvät hurjaa vauhtia ja konkreettisia asioita alkaa tapahtua!

Viime viikon tiistaina kuvattiin traileri. Puvustajat ja maskeeraajat pääsivät ensimmäistä kertaa pistämään trailerilla nähtävät hahmot kuosiin, ja tulos oli upea! Mukana oli myös joukko innokkaita taustahäärääjiä, joista halukkaat pääsivät vilahtamaan kameran edessä. Trailerista suurimman kunnian ansaitsee kuitenkin speksin huikea videotiimi!

Lue kokonaan »

Speksisyksyn kuulumisia

Lisätty 20.12.2017

Joulu se tulla jollottelee, ja speksin väkikin suuntaa joululomille. Ennen lomarauhaan laskeutumista on kuitenkin vielä hetki aikaa luoda katsaus kuluneeseen syksyyn ja ensi kevään produktion rakentumiseen. 

Lue kokonaan »